ABF-0014-69a Persoonlijk, flexibel en professioneel
Tijdens een eerste bezoek komen we graag ons werk laten zien en de school bekijken. We inventariseren uw wensen om zo het maximale uit ons bezoek te halen! In overleg plannen we vervolgens de dagen dat we komen fotograferen. Goede foto’s staan of vallen met de ervaring van de fotograaf en de kwaliteit van zijn uitrusting! Wij werken alleen met professionals en met de beste apparatuur.

Hoe verloopt de fotografie op uw school
Het team dat op uw school komt fotograferen bestaat altijd uit 2 personen. De dagen dat we er zijn proberen we zo rustig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Dat is prettig voor de docenten, de kinderen en voor ons! De leerlingen worden daarom in kleine groepjes uit de klas gehaald. We creëren een gezellige sfeer zodat de kinderen zich op hun gemak voelen; we nemen de tijd voor ieder kind. Van iedere leerling maken we circa 6-8 foto’s. In verschillende poses en (als ze willen) met hun favoriete pet, knuffel, of muziekinstrument. We fotograferen de kinderen zoals ze zijn. Puur, fris, stoer, lief, maar vooral ongekunsteld. Geposeerd maar niet stijf.

Vriendengroepjes
Behalve de portretten maken we ook geweldige foto’s van vriendengroepjes. Geen leuker aandenken aan je klas dan op de foto met je beste maatjes! Natuurlijk maken we ook klassen en docentenfoto’s en is er -na schooltijd- de mogelijkheid om op de foto te gaan met familie of vrienden. Dit gebeurt m.b.v. een intekenlijst zodat er geen lange wachtrijen ontstaan.

Jaarboek + film
Voor groep 8 hebben we een super leuk jaarboek die de kinderen zelf online kunnen maken. Het boek kan worden aangevuld met een film over dit laatste schooljaar. Het boek bevat foto’s van alle leerlingen, het klaslokaal, het schoolgebouw en het plein en biedt ruimte voor allerlei leuke weetjes en nieuwsfeiten. Het is mogelijk dit jaarboek door ons te laten maken, maar het kan ook door de kinderen zelf worden gemaakt. Een leuk en leerzaam project (voor na de cito) en een bijzonder aandenken!

Haal meer uit ons bezoek!
Zet onze fotograaf optimaal in tijdens zijn bezoek! Denk aan overzichtsfoto’s van het schoolgebouw, de lokalen, het plein en de omgeving. Maar ook van kleurrijke details zoals rijen jasjes, schoenen en knutselwerkjes. De foto’s kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld de schoolkrant, jaarkalender, website of uitvergroot als eyecatcher in de school.

Afwikkeling
Na afloop van ons bezoek wordt een deel van de foto’s bewerkt (bv zwart/wit, vintage). De afwikkeling en het nabestellen verloopt direct met de ouders en online. De docenten hoeven alleen een formulier uit te delen met unieke inlogcodes. Ouders kunnen vervolgens via een afgeschermde site de foto’s van hun kind bekijken en bestellen. Vragen, betaling en levering lopen via Kidsfoto. We werken niet met vastgestelde pakketten. In de webshop is iedere foto in elk gewenst formaat en hoeveelheid te bestellen of te downloaden. Daarnaast zijn er diverse extra’s zoals uitvergrotingen, dibonds, canvas, tassen en stickers.

Na afloop van ons werk nemen we altijd even contact op met school om het verloop te evalueren. Opmerkingen nemen we graag mee zodat we u de volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn!