ABF121212_0030a
Een nieuwe kijk op schoolfotografie
Onze eigen kinderen kwamen jaar in jaar uit thuis met dezelfde schoolfoto’s waarin wij onze kinderen niet herkenden. Super stijf, te netjes en altijd tegen dezelfde (blauwe) achtergrond. Vervolgens gedoe met bestellen: een verouderd bestelsysteem (geld in zakjes) en vastgestelde pakketten. Een stijl van fotografie en een manier van werken die volgens ons totaal niet past bij kinderen en bij deze tijd. Omdat we zelf een fotobureau hebben, was de beslissing snel gemaakt. Dat konden wij beter! We besloten daarom te starten met Kidsfoto: een nieuwe kijk op schoolfotografie.

Schoolfotografie is dé mogelijkheid om elk kind één keer per jaar door een professionele fotograaf te laten portretteren. Wij zien het als onze opdracht om daar iets heel moois van te maken. Bij ons dus geen geforceerde gezichten voor een wolkenachtergrond. Wij geven ouders en kinderen graag een mooi aandenken aan een leuke school- en leeftijd. Daarom bieden wij de gelegenheid om naast het standaardpakket (portret, familie, klassenfoto) ook een vriendengroep te fotograferen. Ook maken wij speciaal voor groep 8 een geweldig afscheidsboek (eventueel met film).

Wie zijn wij
Kidsfoto is opgericht door Ad Bogaard en Titia Wissing en onderdeel van Ad Bogaard Fotografie: een professioneel fotobureau met een uitgebreide klantenkring zowel zakelijk als particulier. Ad is een allround fotograaf en heeft ruime ervaring met verschillende vormen van fotografie. Zijn stijl is vrij, creatief, kleurrijk en natuurlijk. Titia Wissing is bureaumanager en is daarnaast werkzaam in het onderwijs. We werken samen met een team van enthousiaste fotografen, die een zelfde stijl van fotografie hebben ontwikkeld.

Wat doen wij
Bij ons bureau kunt u terecht voor reportages, portret, product, architectuur, school en trouwfotografie (Rijst & Rozen Fotografie). Daarnaast maken wij websites, publicaties en hebben we een uitgebreid pakket van fotoboeken en fotocadeaus. We werken hiervoor samen met een team van professionals zoals een grafisch ontwerper, boekbinder, vaklab, tekstschrijver en een programmeur.